Tällaista tiedossa rakkaat lukijat: Tervetuloa sankoin joukoin mukaan kehittämään luonto- ja keruutuotealaa! :)
Hehkua luonnosta! Keruutuotealan asiantuntija- ja kehittämiskoulutus 31.7.2013 Jyväskylässä
- Oletko kiinnostunut terveydestä ja hyvinvoinnista, uniikeista upeista mauista?
- Oletko töissä matkailuyrityksessä tai ravintolassa, jossa halutaan panostaa aitoon, esteettiseen ja kiehtovaan lähiruokaan?
- Oletko kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja resurssiviisaudesta osana globaalia ruoantuotantoa?
- Haluatko edistää villikasvien, marjojen ja sienien käyttöä pohjoismaisessa keittiössä ja omassa kotikeittiössäsi?
- Suunnitteletko luonnontuotteiden jatkojalostamista tai luonnontuotealan koulutuksia?
- Oletko vain ylipäänsä kiinnostunut luonnon tarjoamista mahdollisuuksista?
Monipuolinen ja käytännönläheinen asiantuntijakoulutus alalla toimiville ja alasta kiinnostuneille. Pyrkimyksenämme on luoda asiantuntija/toimijaverkostoja ja kehittää yhteistyössä keruutuotealaa Keski-Suomessa.
Tarkemmat tiedot päivän teemoista löydät tapahtuman aikataulurungosta. Lämpimästi tervetuloa!
Koulutuksen aikataulu:
14:00-14:30 Aloitus/Satu Flyktman ja Satu Pamilo
Terveyttä edistävä villiruoka pohjoismaisessa keittiössä. Keruutuotteet osana kokonaisvaltaista hyvinvointia. Villiruokatrendiin vastaaminen: aurinkovoimaiset villiyrtit luonnon aarreaitassa ovat vielä hyödyntämätön voimavara. Millaisia mahdollisuuksia keruutuotteet tarjoavat Keski-Suomelle?
14:30-16:00 Toini Kumpulainen
Kiuruvesi on keruutuotealan edelläkävijä, kuinka rakennamme toimivan keruutuotealan myös Keski-Suomeen? Vankkaan kokemukseen perustuvat vinkit. Luonnontuotealan hinnoittelun ongelmat ja kannattavan hinnoittelun kehittäminen.
16:00-16:15 Kahvi ja villikukkatee + pikkumakea villiyrteillä höystettynä (tarjoilu gluteeniton ja laktoositon ). Koulutukseen sisältyvästä tarjoilusta huolehtii ihanan idyllinen KesäKeidas, josta voi sen lisäksi ostaa muuta luomuisaa pikkupurtavaa.
16:15-16:45 Johanna Hytönen
Keruutuotealan viisas hinnoittelu ja tuotekehitys.
16:45-17:30 Päätös ja vapaa keskustelu
Hinta:
50€/henkilö (sis. alv).
Ilmoittautuminen osoitteeseen hehkutaan@gmail.com 26.7.2013 mennessä. Sitova ilmoittautuminen. Maksuohjeet välitämme sähköpostilla ilmoittauduttuasi. Yrityksille laskutus mahdollinen. Minimiosallistujamäärä 15 henkilöä. Paikkana toimii The Pop-Up Companyn tila osoitteessa Kauppakatu 16 (ensimmäinen kerros).
Asiantuntijat:
- Satu Flyktman: Luonnontuotealan asiantuntija, villiyrtti-, sieni- ja marjaneuvoja (keruutuoteneuvoja), pian valmistuva ravintoasiantuntija ja mindfullness-ohjaaja. Psykologi. Hehkutaan -tiimi.
- Satu Pamilo: Yhteiskuntatieteiden maisteri. Hehkutaan -tiimi.
- Toini Kumpulainen: Koulutussuunnittelija/koulutta
- Johanna Hytönen: Yrittäjyysvalmentaja, yrittäjä, luonnontuoteala & tuotekehitys.
Lisätietoja: hehkutaan@gmail.com/ 046 6841877 Satu Flyktman
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti