lauantai 1. joulukuuta 2012

Anna unelmiesi elää ja elä ihanimpia unelmiasi!


On joulukuun toinen päivä.

On myös Unelman päivä.

Joulukuun ensimmäinen päivä sujui unenomaisesti joogatessa ja kehomeditoidessa Mindfullness-ryhmämme kannattelevassa ilmapiirissä ja illalla ajauduin miettimään Unelman päivää. Mindfullness ja unelmat ovatkin ehkä mitä parhain yhdistelmä, sillä ne täydentävät toisiaan. Tietoinen läsnäolo kutsuu olemaan läsnä tässä hetkessä, kotona kehossamme, juuri sellaisina kuin me olemme, unelmat taas ovat jonkin vähän villimmän kaipauksen ilmentymiä.

Ajatella meillä on tällainenkin päivä kalenterissa muistutuksena omien unelmiemme äärettömyydestä! Onhan joulukuun toinen toki Unelman nimipäivä, mutta miksei samalla meidän omien unelmiemme päivä. Ja miksei sellainen päivä, jolle voisi luoda ihan omat perinteensä ja unelmarituaalinsa.

Ajattelin herätä aamulla hyvissä ajoin ennen viikonlopun toista mindfullnesskoulutus päivää, herätellä kehoni lempeästi talviseen aamuun, sytytellä tähtivaloja ja kynttilöitä, valmistaa ihan rauhassa aamupalan, ja ehkäpä jopa harjoittaa tietoista syömistä- jooga-asennossa viltillä, kuin piknikillä ikään, koska pöydän ääressä en jostain syystä osaa keskittyä tietoiseen syömiseen :).  Sunnuntai-illalla olisikin sitten jouluinen konsertti, jossa unelmoidaan joulusta, merenneidosta, hitaasta valssista, pellavatukkaisesta tytostä, yöstä merenrannalla... Ja jospa sitä illan rauhassa ja tunnelmassa vielä voisi syventyä omiin unelmiin myös kirjoittamalla, unelmieni visuaaliseen puoleen olenkin jo tutustunut.

Millaisia unelmia Sinulla on?

Ihastuin itse Pinterestiin omien unelmien visualistajana. Se on kuin paras aikakausiehti, ja korvaa omalla tavallaan hyvin unelmakartat ja leikekirjat. Kuvat toimivat voiman ja inspiraation lähteinä ja omien arvojen sekä salaistenkin toiveiden, kaikkien omien syövereiden kanavana (siinä määrin kuin itse haluaa).

Itse olen pinnannut kuvia lähinnä sillä periaatteella, että jokin kuva kuvien loputtomassa virrassa vetää itseäni syvemmin puoleensa ja virittää jonkinlaisen magneettimaisen vetovoiman. Myöhemmin saatan miettiä yksittäisen kuvan tai koko kokonaisuuden merkitystä. Tai sitten jätän analysoinnin kokonaan ja vain nautin visuaalisen estetiikan ja elämysten tulvasta.

Jos haluat kurkata meidän Pinterest-taulujamme, löydät ne täältä:

Sadun
http://pinterest.com/satuflyktman/

Johannan
http://pinterest.com/kukuna/

Anna unelmiesi elää! Ja elä ihanimpia unelmiasi!

Lämmöllä Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti