Hehkua ja hemmottelua- rentouttava kasvohoito


 


Hoitola Kastehelmen hellimishoidotHehkua ja hemmottelua- rentouttava kasvohoito


                  
Rauhoittava ja rentouttava kasvohoito antaa mahdollisuuden kaikkien aistien hellimiseen ja myös sisäisen kauneuden herättelemiseen. Voit pysähtyä kuuntelemaan mielesi avaruutta ja kehosi tuntemuksia. Olet ainutlaatuinen. 


Aluksi kartoitamme ihosi kunnon ja ihonhoitorutiinisi ja valitsemme ihotyyppisi mukaan tuotteet hellivää hoitoa varten. Puhdistan ensin kasvojesi sekä dekolteen ihon ihotyyppisi mukaisella puhdistusaineella. Tämän jälkeen iho heleytetään hellävaraisella kuorinnalla ja saat kasvoillesi puhdistavan hunaja-valkosavinaamion. Naamion vaikuttaessa voit rentoutua kuunnellen oman sisimpäsi ääntä sekä rauhoittavan raikkaita luonnon ääniä. Naamion jälkeen iho puhdistetaan huolella ja hellävaroen. Puhdistuksen jälkeen ihollesi levitetään raikastavaa ruusumerileväkasvovettä, ihanan tuoksuista antioksidanttirikasta avokadoöljyä ja ihotyypillesi soveltuvaa hoitavaa voidetta. Saat vielä huulillesi sipauksen huulivoidetta ja hoidon päätteeksi villikukkateetä posliinikupista antioksidanttirikkaan suklaan kera. Hemmotteluhoito sisältää ihon hellävaraista kasvoakupainantaa sekä päähierontaa, ja antaa Sinulle hyödyllisiä vinkkejä ihon kotihoitoon.


Hemmottelukasvohoito tehdään laadukkailla kotimaisilla ekologisilla Marja Entrich tuotteilla, jotka eivät sisällä synteettisiä mineraaliöljyjä, väri-, säilöntäaineita tai - hajusteita. Tuotteita ei ole myöskään testattu eläimillä.


Kokonaisuuteen on varattu aikaa 1 1/2 tuntia. Ihana hemmottelulahja vaikkapa Sinulle itsellesi tai rentoutumista kaipaavalle äidille tai ystävättärelle!

Tervetuloa hehkumaan! 


Hinta 59 e / hlö

Hoitola Kastehelmesta saat myös ostettua Marja Entrich tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti