torstai 27. joulukuuta 2012

Taikasana: Sitoutuminen. Vieraskirjoittajana Monkey Business blogissa
”Ennen kuin ihminen omistautuu asialleen, hän epäröi, tietää voivansa perääntyä, eikä saa mitään aikaan. Kaikkiin yritteliäisiin ja luoviin tekoihin pätee yksi perustotuus, jonka tuntemisen puute tappaa lukemattomia ideoita ja loistavia suunnitelmia: heti kun ihminen todella sitoutuu, silloin - - tästä päätöksestä seuraa kokonainen tapahtumien virta, joka nostattaa hänen hyväkseen kaikenlaisia odottamattomia tapauksia ja kohtaamisia ja aineellista apua, joita hän ei olisi voinut uneksia osuvan tielleen. Mitä ikinä pystyt tekemään tai haaveilet voivasi tehdä, pane se alulle. Rohkeudessa on neroutta, voimaa ja taikaa. Aloita nyt heti.” 

- Johann Wolfgang Goethe.


Kuu Yrttitarhassa Sadun Usko unelmiisi- valmentautuminen vuoden vaihteeseen juttu julkaistiin pyynnöstä myös Monkey Busineksen blogissa, Sadun toimiessa Monkey- blogin vieraskirjoittajana.

Monkey Business on Jyväskyläläinen tiimiyritys, joka haastaa mentaalisia malleja ja organisaatioiden jumiutuneita työskentelymuotoja. Tavoitteena on sydämestä puhumisen ja välittämisen vallankumous luomalla aikaa, tilaa ja sallivaa ilmapiiriä oppia avoimen dialogin ja uusien kokeilujen kautta. Tällöin myös työskentelystä tulee hauskempaa! Monkeyt auttavat tuomaan esille jokaisen supervoimat, jotka tukevat yritysten ja yksilöiden kokonaishyvinvointia.  

Ihanaa! 

Sitoutuminen. Siinäpä se taikasana moneen asiaan. 

Iloa ja valoa! 

"Every great dream begins with a dreamer. Always remember, you have within you the strength, the patience, and the passion to reach for the stars to change the world. "
- Harriet Tubman
  
Lämmöllä Satu  
 
Juttu löytyy Monkey Business- blogista täältä:  
 http://banana.fi/wp/luukku-22-valmentautuminen-vuoden-vaihteeseen/

Ja täällä alkuperäinen juttu Kuu Yrttitarhassa blogissa: 
  http://kuuyrttitarhassa.blogspot.fi/2011/12/valmentautuminen-vuoden-vaihteeseen.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti