maanantai 18. kesäkuuta 2012

Ketunleipä-mustaherukanlehtituorejuusto uusille perunoille grillissä

Kesällä on aika loihtia ruoka-annoksia ulkosalla ja grillikausi alkaakin olla jo hyvässä vauhdissa.
Villiyrteistä saa maukasta kyytipoikaa monenlaisiin grilliruokiin ja itse voi tehdä marinadit lihalle sekä paneroinnit kalalle. Suosittelen todella paljon rohkaistumaan ja testailemaan ennakkoluulottomasti omia villiyrttisekoituksia kesäisessä ruoan laitossa. 
Kesän grilliruoista saat upeat makukokemukset jokaisella suupalalla!

Tässä oma reseptini uusien perunoiden kyytipojaksi.
Annos rakkaudella kahdelle.


Ketunleipä-mustaherukanlehtituorejuusto




100 g maustamatonta tuorejuustoa
reilusti ketunleipiä
muutama mustaherukanlehti
muutama ruohosipuli
valkosipulinkynsi tai kaksi
ripaus lipstikkasuolaa
chili-paprikarouhetta
neitsytoliiviöljyä

Silppua ketunleivät, mustaherukanlehdet ja ruohosipuli, sekoita tuorejuuston sekaan.
Purista joukkoon valkosipulinkynsi ja lisää mausteet.
Sekoita hyvin.

Keitä uusia perunoita hetken kunnes ovat hieman pehmentyneet.
Nosta ne folion päälle ja lusikoi tuorejuustoseos päälle.
Laita päällimmäiseksi muutamia kokonaisia mustaherukanlehtiä, ketunleipiä ja ruohosipulia.
Lirauta vähän neitsytoliiviöljyä ja sulje folio.

Grillaa kääröjä hetken aikaa, kunnes tuorejuusto on sulanut.





Maukkaita ruokakokeiluja ja ihania ruoanvalmistushetkiä 
rakkaiden kanssa toivotellen Johanna

Kuvat: Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti