tiistai 21. toukokuuta 2013

Talven unelmat muuttuivat puutarhan kukiksi
Tervapääskyt ja haarapääskyt ovat taas täällä. Kesä ei olisi kesä ollenkaan ilman niitä.  Koivujen säihkylehdet ovat jo niin isoja, että tuuli havisee- ihana ilmava ääni. 
Pyöräretket ja kesämekot kutsuvat.

Valoa ja rakkautta!

Lämmöllä Satu

4 kommenttia:

 1. Hei Satu :)
  Kiitos viestistä & puhelinnumerosta. Soittelen ja keksitään jotain ihanaa ohjelmaa kunhan pääsen niskan päälle tämän pihakaaoksen kanssa. Kun yhtä kohtaa lähtee lapioimaan niin sitten ne taimet pitää saada johonkin eli täytyy lapioida auki seuraavakin penkki ja sitten onkin jo kaaoksen kehä syntynyt...
  Kyllä onkin ollut mahtavat keli. En vaan ole vielä (huono omatunto) saanut lähdettyä villiyrttien keruuseen. Nuo vuosia odotelleet kukkapenkit ovat nyt työn alla. Ovat levinneet käsiin ja halusin nyt vähän järjestystä tontille.
  Kasvimaalle meinasin perustaa rikkaruohopenkin - täällä kaupunkialueella kun ei viitsi poimia voikukkia ja poimulehtiä ojien penkoilta. Kunhan nyt selviän mökille tästä tontilta niin villiyrttihapatetta aion kyllä kokeilla - Boriksella käynnistellä. Että siinä viimeiset :)
  Mitä sinä olet touhuillut?
  Soittele jos keksit jotain mukavaa ohjelmaa niin ajelen samantien paikalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana Johanna! Kiitos viestistäsi ja keksitään jotain kivaa tälle kesälle! :) Hyötytarhasi näyttääkin ihanalle, mitä olen blogisi kautta seuraillut sen etenemistä...

   Minä täällä olen valmistautunut villiyrttikurssien vetämiseen ja käynyt itse koulutuksissa. Kesä on nyt kukkeimmillaan. Eilen puhkesivat omenapuunkukat ja paikoin syreeninkukkaset. Aivan upeannäköistä ja tuoksuista- huumaavaa. Linnut livertävät.

   Ihania kesäpäiviä, nautihan lomasta ja ollaan yhteyksissä!

   Valoisin terkuin Satu

   Poista
 2. Hei Satu ja Johanna teillä on todella mielenkiintoinen blogi. Halusin kertoa, et olen laittanut omaan "Sisällä ja vähän enempi ulkona" postaukseen linkin Sadun kirjoittamaan villiyrttien hiostamis juttuun, se varmaan sopii teille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitoksia palautteestasi Ilona! Sopii tietysti, ihana, kun olet linkannut juttuni. Ihanan näköisiä blogeja myös sinulla, paljon kauniita kuvia ja hyviä ideoita!

   Suloista kesäntaikaa!

   Lämmöllä Satu

   Poista