lauantai 18. toukokuuta 2013

Kaupunkihulinainen kesäpäiväSäteen superraikas mustaherukkaraakajäätelö ja suloinen lintutapetti
Kuva/picture: Satu, Kuu Yrttitarhassa


Tähän päivään on mahtunut saippuakuplahäitä, maailman suloisin pikkukoira Toivolan Vanhalla Pihalla, kirpparikierros ja maailman parasta raakajäätelöä...

Aamu alkoi heti iloisesti "Laadukasta liiketoimintaa luonnosta" hankkeen Itävallan viilivihannesmatkan kuulumisilla. Haltioituneilla sellaisilla. Ihan mieletön matka oli ollut, ikimuistoinen elämys. Olisi ollut ihana päästä mukaan, mutta ehkä sitten seuraavalla kerralla...  Ja toki on aivan mahtavaa elää hengessä mukana!

Eli, tänään oli hulinapäivä kaupungilla. Kävimme ensin Toivolan Vanhalla pihalla, jossa avautui Kahvila Muisto. Todella kaunis kahvila! Kiviseinät ja kristallikruunut loivat aivan ainutlaatuisen tunnelman. Tapasimme myös ensimmäistä kertaa Toivolan talonmiehen: Omassa kopassaan käsityöliikkeen pöydän päällä ikkunan ääressä lepäili maailman hellyttävin olento: Sylvi-koira. Ihastuin ihan totaalisesti. Miten kukaan koskaan ikinä voi olla noin suloinen?! Päivän kunniaksi pääsin myös maistelemaan Foreverin Aloe Vera juomia. Hyvältähän ne maistuivat. Toivolan Kahvila Muistosta saa kuulema jatkossa Aloe Vera shotteja, mikä on kivaa vaihtelua yleiseen kahvilatarjontaan.

Sitten Hyvän Olon Kauppa & Kahvila Säteeseen. Tykkään paikasta tosi paljon ja erityisen intohimoisesti suhtaudun mustaherukkaraakajäätelöön. Mikä raikkaus, mutta raikastumaanhan sinne menimmekin :). Lisäksi piti hamstrata taas pannullinen vaniljateetä ja herkullinen raakasuklaapala.

Sitten kaupungille, matkalla näimme riippuliitäjän ja upean hääparin hääseuruineen kaupunginkirkossa. Riisin heittelyn sijaan morsiuspari saatettiin matkaan sateenkaaren väreissä sähkyvien saippuakuplien voimin. Olipa hauska idea!

Sitten Katriinan kauppaan. Sieltä tarttui mukaan muutama kiva kirppislöytö. Katriinan kirppikselle oli tullut ihka oma sovituskoppi tai paremminkin sovitushuone. Kiva juttu vallankin, kun oli taas sisusteltu mielikuvituksekkaan somasti!

Kesäinen lauantaipäivä siis takana! Ihanaa iltaa <3.

Lämmöllä Satu
 

Katriinankirppiksen sovitushuone :)
Kuvat/pictures: Satu, Kuu Yrttitarhassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti