torstai 25. huhtikuuta 2013

Ilmoittautuminen: Kuu Yrttitarhassa kevät & kesä 2013 villiyrttikurssit

Kevät ja kesä tulee jo kovaa vauhtia!

Ja siitähän me Kuu Yrttitarhassa tytöt olemme kovin innoissamme, sillä järjestämme villiyrttikursseja niin tilauksesta kuin avoimina koulutuksina kaikille kiinnostuneille. Saimme todella hyvää palautetta viime syksyn kauppasienipoimijakoulutuksesta, joten odotukset ovat jälleen korkealla!Tutustu kurssisisältöihin!

Innolla odotamme kursseja sekä teitä innostuneita kurssilaisia!
Meno on varmasti leppoisaa ja tuomme käyttöönne monipuolisen osaamisemme myös ravitsemuksen ja hyvinvoinnin osilta. Kurssit sopivat hyvin niin vasta-alkajista ammattilaisiin.

Lämmöllä toivotamme Sinut ja Ystäväsi oppimaan kanssamme!

Ilmoittaudu mukaan:

1. Katso tarkemmat kurssisisällöt ja aikataulu Kuu Yrttitarhassa villiyrttikurssit kevät & kesä 2013 -verkkosivulta.

2. Ilmoittaudu valitsemillesi kursseille alla olevan lomakkeen kautta. Mikäli lomake ei syystä tai toisesta toimi, pääset siihen klikkaamalla tästä: Ilmoittaudu kurssille!

3. Maksa kurssi viimeistään viisi (5) päivää ennen kurssia Kuu Yrttitarhassa villiyrttikurssit kevät & kesä 2013 -verkkopalvelun kautta. Viimeistään kolme (3) päivää ennen kurssia tehdyt peruutukset hyvitetään.
 


Kouluttajat:

Satu Flyktman: Luonnontuotealan ammattilainen (luonnontuotealan ammattitutkinto), sieni-, marja- ja yrttineuvoja.

Psykologian maisteri (psykologi), joka parhaillaan opiskelee myös ravintoneuvojaksi Paula Heinosen ajankohtaisessa ja kokonaisvaltaisessa ravitsemuskoulutuksessa (opintokokonaisuudessa mm. ravitsemustiede, funktionaalinen lääketiede, peruslääketiede).

Johanna Hytönen: Luonnontuotealan ammattilainen (luonnontuotealan ammattitutkinto), sieni-, marja- ja yrttineuvoja.

Lisätietoja: Johanna Hytönen, 040 167 9885

Kurssipaikat täsmentyvät pian. Tule kanssamme seikkailuun!

Kuu Yrttitarhassa on moniammatillinen luonnontuotealan ja hyvinvointipalveluiden asiantuntija. Tarjoamme ajantasaisia luonto- ja hyvinvointipalveluita, koulutuksia, kursseja ja luentoja sekä työkykyä ja terveyttä edistävää kokonaisvaltaista Tyky-toimintaa. Mahdollisuus myös räätälöidä toiveiden mukaan erilaisia palvelu- ja koulutuspaketteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti