torstai 28. maaliskuuta 2013

Pääsiäispihan tunnelmia- Toivolan vanha pihaToivolan Vanhaan pihaan oli luotu iloista pääsiäistunnelmaa. Pajunkissoja, kynttilöitä, sipulikukkia, maalattuja pääsiäismunia, hangenkuoria ja kilipukkeja, niistä on pääsiäinen tehty. Tässä muutamia kuvia Pääsiäispihalta. Viettäkäähän ihana pääsiäinen <3. 

Rakkaudella Satu 


Alin kuva: Wishwearin liikkeessä on aivan ihania romanttisia vaatteita ja asusteita!

Kuvat/pictures: Kuu Yrttitarhassa photography/Satu

2 kommenttia:

 1. Voi miten silmiä hivelevän ihana blogi tämä on!
  Minun narsissieni kanssa kävi vähän huonosti. Ostin jo pääsisäisenä kauneushoitolani parveketta varten torvinarsisseja. En uskaltanut jättää niitä yöksi parvekkeelle ettei ne jäädy ja hinasin ne joka ilta sisälle. Viikonlopuksikaan en niitä jättänyt, vaan toin sisälle. Nyt aamulla töihin tullessani tajusin hölmöyttäni jättäneeni ne niin lähelle patteria, että ne oli ihan käpistyneet. kumpikohan oli pahempi, tappaa ne kuumuuteen, vai kokeilla jättää parvekkeelle pakkaseen.
  No, pitää hankkia uudet kukat.

  Inkeri Valtonen Purkkiarmeijan komentaja blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ihanaisesta palautteesta Inkeri! <3

   No voi kuivahtaneita narsisseja, ne ehkä vielä voisivat hyvinkin ensi syksynä istutettuina menestyä puutarhassa. Itseasiassa narsissit kevään varhaisina kukkijoina sietävät varsin hyvin pakkasta, vallankin pikkupakkasta! Eli voit hyvin jättää ulos. Nyt on aika lämpimiä öitäkin ollut.

   Kiitokset myös sinulle hyvästä blogistasi! :)

   Valoisin terkuin Satu

   Poista