maanantai 4. helmikuuta 2013

Jotain vanhaa, jotain uutta, ripaus sinistä ja unelmanpunaista


Kuvat / Pictures: Johanna

Nuoruuden ystävättäreni menee elokuun lämmössä naimisiin hurmaavan miehen kanssa. Minulle esitettiin pyyntö olla kaasona yhdessä toisen ystävättären kanssa. Ihanaa! Pääni on pehmentynyt romantiikalle ja halusin ilman muuta tähän tehtävään.

Pitkä pimeä talvi oli hiljentänyt luovan minäni, mutta nämä häät saivat intoni ja kekseliäisyyteni jälleen pulppuamaan. Oi mikä ihana tunne! Tätä olenkin kaivannut ja odottanut. Arki on paljon hauskempaa ja mielenkiintoisempaa, kun mieleen pulppuaa ideoita käsitöistä, sisustuksesta ja muusta.
Tuntuu, että myös töissä on energisempää ja kekseliäämpää.

Kaivelin aarrekätköistäni erilaisia kauniita pitsejä, silkkinauhoja, helmiä ja vanhoja nappeja. Tein niistä sukkanauhat morsiammelle. Minun piti kiinnittää sukkanauhaan kuvassa näkyvä kultainen ja valkoinen nappi, jossa on kaunis lehtiköynnös. No kuinkas kävikään? Hukkasin napit jonnekkin enkä ole vieläkään niitä löytänyt. Jouduin tekemän helmistä ja lasisydämestä koristeen sukkanauhaan. En ymmärrä mihin napit katosivat! Käärin sukkanauhan ruskeaan voimapaperiin ja laitoin pitsirusetin päälle ja toimitin morsiamelle, joka ihasteli pitsi-ihanuutta kovin.

Luvassa on mukavia kaason juttuja myös jatkossa, joten kerron niistä täällä blogissa.

Toivottavasti kevät tuo rakkauden rintaan myös Sinulle!
Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti