keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Vintageglamouria: Katriinan kauppa ja kirppis

Katriinan kauppa ja kirppis on ihana yhdistelmä mielikuvituksekasta käsityökulttuuria ja vintagea, luomua/ekoa sekä nykyaikaa yhdistettynä vanhan ajan glamouriin. Tarjolla on eettisesti ja ekologisesti valmistettuja tuotteita aina saunavastoista saippuoihin, pesuaineisiin ja meikkeihin. Luomutuotteita löytyy moneen lähtöön, mm. laajat luomutee-, -jauho ja -hunajavalikoimat. Runsaasti maitohappobakteereja sisältävää suosittua Borisjuomaa saa Jyväskylässä ainoastaan Katriinan kaupasta. Luomukananmunat ovat Kuorttisen luomutilalta, ja kaupanomistaja on itse tsekannut ja hyväksi havainnut kanojen elinolosuhteet. 

Katriinan kaupalla kun käy, tulee aina hyvä mieli. Mustavalkeat barokkikuvioiset printtitapetit, lattialta kattoon kohoavat koivut ja mielikuvituksekas sisustus paperinukeilla ja muilla vintagehenkisillä esineillä luovat hauskan ja uniikin kokonaisuuden. Asiakaspalvelu on aina ystävällistä ja asiantuntevaa.

Lisäksi Katriinan kaupassa on kirppis, melkoisen laaja, mutta ei liian iso. Vuokralla on 100 kirpparipöytää. Tällä kirpparilla ei tule ahdistusta loputtomasti jatkuvista pöytäriveistä, kun palauttelee sovitettavia vaatteita. Kirpparipöydillä on mukavasti tarjolla erityisesti vaatteita, kirjoja, lehtiä ja käsitöitä. Itse olen tehnyt Katriinan kirpparilta parhaita löytöjä pitkään aikaan!

Kaupan yhteydessä on myös pieni kahvila, josta saa pikkurahalla pientä hiukopalaa. Kahvi/tee ja leivos/karjalanpiirakka maksavat 1,50e. 

Katriinan kauppa- ja kirppis on kyllä Jyväskylän kivoimpia kohteita myös ulkopaikkakuntalaisille vierailijoille. Kaupasta löytää myös hauskoja ja ainutlaatuisia tuliaisia ja lahjatavaroita sekä kierrätysmateriaaleista valmistettuja käsitöitä sekä koruja. Esim. Globe Hopen käsityötuotteet ovat upeita. 

Valoisin kevätterkuin Satu
Kuvat/pictures: SatuNeulatyynyjä, pitsikorvakoruja, ja katsokaa mikä ihastuttava Tuhkimokenkä!


 Silmänruokaa vintagen ystäville
Katriinan kaupassa tuoksuu pulla


Katriinan kauppa sijaitsee Seppälänkankaalla puolustusvoimien entisellä varikkorakennuksella, osoite on Sorastajantie 1.

Katriinan kaupan omat kotisivut: 

Lempijuttuja blogissa myös Katriinan kaupasta kattavasti ihania kuvia: 

Katriinan kaupan Virpin blogi: 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti