Syksy. Sadonkorjuu. Kuulaus. Syksyn tuoksu tuulessa.
Rakkaan syli. Hymy. Kynttilät. Tuoksuva tee.
Kuva/Picture: http://pinterest.com/pin/208643395206661374/ |
Kuva/Picture: Johanna Hytönen |
Kuva/Picture: http://pinterest.com/pin/208643395206661374/ |
Sadonkorjuun aika on tosiaan täällä!
Tämä lämminhenkinen vuodenaika on niin suloinen kaikkine tuoksuineen, makuineen ja puuhineen.
Lämpöiset Kesäkurpistaleivät ovat isosiskoni herkkureseptin mukaan valmistettu.
En tiedä mistä hän on alun perin reseptin saanut.
Pssst! Älä kerro sisarelleni, että olen jakanut teille hänen sadonkorjuureseptin. ;)
Lämpimät Kesäkurpitsaleivät
Kuva/Picture: Johanna Hytönen |
1 kesäkurpitsa
jauhelihaa
sieniä esim. suppilovahveroita tai kantarelleja
sipuli
mausteita esim. suolaa, kirveliä, mustapippuria, chiliä
juustoraastetta
Leikkaa kesäkurpitsasta noin 1 cm paksuisia siivuja ja
pyöräytä pannulla sen verran, että saavat väriä pintaan. Laita kesäkurpitsasiivut uunipellille.
Täytteeksi voit laittaa lempiaineksiasi, ihan mitä vain haluat!
Minä ruskistin lähitilan jauhelihaa ja lisäsin joukkoon yhden sipulin silputtuna
sekä reilusti suppilovahveroita. Mausta.
Loput täytteet voit lusikoida suuhun. ;D
Levitä täyte kesäkurpitsasiivujen päälle ja kuorruta juustoraasteella.
Paista uunissa noin 225 asteessa kunnes juusto on sulanut, noin 10 - 15 min.
Herkullista syksyä!
Johanna
PS. Sinua voi kiinnostaa myös juttusarja
Puutarhasta rohtoja ja ruokaa
Osa I: Parantava Piparjuuri
Osa II: Keltajuurikas ja punajuuri ovat voima ruokaa
Osa III: Pirteä herkkujuures palsternakka
PS. Sinua voi kiinnostaa myös juttusarja
Puutarhasta rohtoja ja ruokaa
Osa I: Parantava Piparjuuri
Kuva/Picture: Johanna |
Kuva/Picture: Johanna |
Kuva/Picture: Johanna |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti